Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ στον Βόλο

Στις 27 Iανουαρίου   2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ στην πόλη του Βόλου .

Tα θέματα που απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν :

  • Η δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης για τους τεχνίτες ηλεκτροκίνησης και την αποστολή απόψεων στο Υπουργείο για την επιμόρφωσή τους
  • Η πρόταση εξειδικευμένης δράσης για την τεχνική επαγγελματική κατάρτιση του τεχνίτη ηλεκτροκίνησης
  • Η ψηφιοποίηση έκδοσης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων 
  • H ολοκλήρωση των επαγγελματικών περιγραμμάτων και η πιστοποίησή τους από τον ΕΟΠΠΕΠ
  • Οι νέες διοικητικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων από 1/1/2024
  • Την θέση του Γ Αναπληρωτή Προέδρου μετά από μυστική ψηφοφορία κατέλαβε ο κος. Μποζίκης Αναστάσιος

Με την παρουσία του τίμησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΒΕΑΜΜ :

  • Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κος. Αριστοτέλης Μπασδάνης

Κοινή διαπίστωση όλων των καλεσμένων και του Δ.Σ. της ΕΟΒΕΑΜΜ είναι ότι ο  κλάδος είναι ενημερωμένος και μπροστά στις νέες εξελίξεις που έρχονται και βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση, αγωνιζόμενος για τα δικαιώματά του πάντοτε με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον. 

O Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους και τόνισε ότι απαιτείται συναδελφικότητα και αλληλοϋποστήριξη Απαιτούνται στοχευμένες παρεμβάσεις  και αν το Κράτος δεν μπορεί για τους δικούς του λόγους να μας εξασφαλίσει την επιβίωση μας με την μείωση του πληθωρισμού και την πτώση στις τιμές, τότε μπορεί με ευκολία να διαγράψει χρέη, να διαγράψει υπέρογκες και μη ανταποδοτικές εισφορές, να μην αξιώνει τις επιστρεπτέες προκαταβολές ή εισφορές αλληλεγγύης, να μειώσει το φόρο εισοδήματος και να μεριμνήσει για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν όπως ταμείο ανάκαμψης , ΕΣΠΑ , στα οποία είμαστε αποκλεισμένοι .

Θερμά συγχαρητήρια απεύθυνε ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΒΕΑΜΜ  στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Ν. Μαγνησίας για την άψογη διοργάνωση και εκτέλεση όλων των εργασιών πραγματοποίησης του Διοικητικού Συμβουλίου για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΒΕΑΜΜ .

Το Διοικητικό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και τυχερή στο φλουρί ήταν η γραμματέας της Ομοσπονδίας μας.

ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ