Αμέριστη συμπαράσταση της ΕΟΒΕΑΜΜ στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Η ΕΟΒΕΑΜΜ   δηλώνει αμέριστη συμπαράσταση στους χιλιάδες συμπολίτες μας που είδαν την σωματική τους ακεραιότητα να μπαίνει σε κίνδυνο και τους κόπους μιας ζωής να χάνονται μετά την τραγική εξέλιξη των πυρκαγιών στην Αττική και  Κρήτη .

Το καταστροφικό πέρασμα των πυρκαγιών προκαλεί βαθιές πληγές σε δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και παλεύουν με όλες τους δυνάμεις να ανταπεξέλθουν εν μέσω της ενεργειακής κρίσης και μετά την πανδημία του κορωνοϊού στην οικονομία.

Οι πυρόπληκτοι, οικογένειες και επιχειρήσεις, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις από την Κυβέρνηση, δέσμη επειγόντων μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών, με προεξέχοντα εκείνα της προστασίας της ανθρώπινης διαβίωσης και       της      κάλυψης        βιοτικών         αναγκών.

Επειδή το κτύπημα των πυρκαγιών έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η πανδημία  μάς βρίσκει ως Χώρα και κοινωνία με νέες ανασφάλειες και τα αδιέξοδα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα είναι και πάλι μπροστά, ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να δράσει με ταχύτητα και ένταση στην αντιμετώπιση των νέων δεδομένων.        

Όλη η πολιτική ηγεσία χωρίς αντιπαραθέσεις και διχασμούς αυτή την στιγμή  θα πρέπει να σταθεί σύσσωμη σε αυτή την εθνική καταστροφή , να σταθεί με σύνεση απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους .

Αυτές οι δύσκολες ώρες είναι για αλληλεγγύη και ενότητα .

Η καθολική και αμέριστη συμπαράσταση είναι χρέος όλων μας

ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ