Σας ευχαριστούμε!

Με την επιτυχία και την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση και ενεργή συμμετοχή σας στην  Eκλογοαπολογιστική Γενική μας Συνέλευση, αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την ανεκτίμητη παραγωγική συλλογική συμβολή σας.

Μέσα στις πολύ δυσχερείς συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα, ως λαός, ως κλάδος σήμερα, μας δόθηκε η ευκαιρία να καταδείξουμε και αναδείξουμε ότι η Ομοσπονδία μας προχωρεί στην σωστή κατεύθυνση, στηρίζεται γερά στην πρωτογενή κλαδική της βάση και χαίρει της έμπρακτης αναγνώρισης, πίστης και εμπιστοσύνης της.

Οι ίδιοι προσωπικά, το Προεδρείο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε πιο υπεραυξημένη την συλλογική κλαδική ευθύνη που τιμητικά μας αναθέσατε, παίρνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε, να πάμε παραπέρα την κλαδική μας υπόθεση.

Σας καλούμε σε διαρκή συλλογική επαγγελματική επαγρύπνηση και εγρήγορση, μπροστά στις ορθολογιστικές, εφικτές όσο και διακριτά δίκαιες διεκδικήσεις αναπτυξιακού εκσυγχρονισμού μας μέσα στην κρίση. 

ΕΝΙΑΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ